15/5/07

Castigar els fel·ladors

Caldrà vigilar a partir d'ara què ens posem a la boca. Un estudi publicat per la revista mèdica New England Journal of Medicine revela que practicar sexe oral pot causar càncer de boca i faringe. Està bé que ens ho diguin perquè, d'ara en endavant, serem conscients fins a quin punt n'és de poc salubre ficar-se a la boca un formatge que ha caigut a terra, un tomàquet fumigat o determinats penis i vagines.

L'estudi l'ha realitzat un equip de la Universitat de Maryland i assegura que mantenir freqüentment relacions sexuals bucogenitals pot tenir una relació directa amb el desenvolupament del virus papill·loma, causant de la majoria de càncers de coll d'úter, boca i faringe.

I jo que sóc un ateu empedreït sempre hi acabo veient la ma del Sant Pare. Benet XVI ha estat aquests dies al Brasil, on en comptes de clamar al cel per la fam i la mortalitat infantil es dedica a demonitzar aquest invent prodigiós anomenat preservatiu. El profilàctic en qüestió ajudaria, entre d'altres coses, a evitar càncers d'úter, boca i faringe, però Benet només hi veu problemes. "Incita a la promiscuïtat", diu.

Tampoc no li deu haver agradat gaire que l'última reina del carnaval paulista, Nani Moreira, hagi dit que el carnaval brasiler és un ritual "diví". Que aquesta senyora relacioni la divinitat catòlica amb un espectacle pagà de dones i homes semidespullats ballant al ritme dels tambors deu haver estat una llosa per la paciència papal. Per això Benet XVI deu entendre com una gràcia de Déu que els promiscus siguin castigats amb càncers malignes del tipus papil·loma, una paraula que s'assembla sospitosament a Papa de Roma. Que Déu me'n guardi de treure'n conclusions esbiaixades.
'És terrible' (c) InfoCast