9/6/07

Arriben les meduses


La amenaza de la «gelatina venenosa»
La Razón


Medio Ambiente contratará embarcaciones particulares para combatir la plaga de medusas
La voz de Galicia


España planea capturar medusas para que no se acerquen a la costa
El periódico


Atención a las medusas
mallorcadiario.com


Pulpos y medusas gigantes toman la ciudad
Levante


El sector turístico, en alerta ante la plaga de medusas
Grupo Noticias


I tornem-hi amb la troca. No se'n cansen, any rere any, d'avisar-nos de la malvestat de les meduses. Aquest dimonis perversos que no ens deixen mai passar un estiuet a la platja amb la xancleta tranquil·la.


Resulta que a Lloret, Salou o Cancún hem d'estar sempre amb l'ai al cor, no fos cas que ens hi trobéssim bé, de vacances. Aquí el que toca és treballar, fitxar a l'oficina, l'únic lloc del món on trobarem la veritable tranquil·litat. Millor que a l'úter matern.


Sortirem de casa i tindrem por a la carretera, pels embussos i pels accidents, tots ells mortalíssims. També tindrem molta por de sortir al carrer, no fos cas que ens ho robessin tot per la nostra nova condició de turistes.


Tindrem por d'anar al restaurant, perquè tots i cadascun dels empresaris de la restauració ens cobraran de més, ens intoxicaran amb aliments en mal estat i ens duplicaran la tarja de crèdit sense que ens n'adonem.


A l'aeroport patirem overbooking i ens perdran les maletes. I encara menjarem malament, amb càterings fastigosos.


Ja ens ho diuen al telenotícies, ja, que això de marxar de vacances és mal negoci. Ens diuen que hem de baixar pes, per lluir les carns a la platja. Ens diuen que passat l'estiu els índex de divorcis pugen de manera espectacular i que la ressaca postvacacional és d'una virulència mortífera.


Per això i per molt més, absteniu-vos de marxar. Quedeu-vos treballant. No fos cas que acabéssiu amb un somriure a la cara. La cosa més perillosa del món.



Gràcies, informadors del món civilitzat, per fer-me veure que, tancat a l'oficina, no em pot passar res de dolent.

1 comentari:

Doctor Coll ha dit...

Ambés de medusas, los que mos quedam al despatx mos toquen los besugos.