21/4/07

El 0,5 dels universitaris catalans es masturben amb el radiador

Ara que s’acosten les eleccions ja hi ha un corre-cuita d’enquestadors cibernètics i telefònics que tot ho pregunten per tot saber-ho. És tan prodigiós aquest art de l’enquesta que fins i tot a les universitats se’n fan classes magistrals.

Passa que els enquestadors ja no es prenen la molèstia d’agafar paper i boli i mirar als ulls de qui parlen, per intuir si el que respon es reprimeix la riallada a l’altre cantó del telèfon mentre li diu que si o que no, o si no sap o no contesta.

I després passen coses que serien molt divertides si no fos per aquest poder bíblic que se li atorguen a les xifres. I passa que el 0,5% dels universitaris catalans ens fem galloles servint-nos del radiador.

Ho explicava en un dels seus infal·libles articles el gran Quim Monzó. Un equip d’enquestadors va demanar a un grup de 200 universitaris sobre les seves pràctiques sexuals. I resulta que n’hi havia un que era d’aquells que acostuma a explicar acudits i que va tenir l’ocurrència de dir que ell s’ho feia amb el radiador.

I d’aquí a la ciència de la xifra. Això vol dir que d’entre els universitaris ens hi n’hem de contar 1.000 amb la rutina contumaç del refrec càlid dels calefactors. M’atreviré a citar una estimable companya de vicissituds radiofòniques. “Hi ha tres classes de mentides: les mentides, les maleïdes mentides i les estadístiques. Mark Twain.” Xènia Berta.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs jo no sóc l'únic que ho fa...

Anrhick ha dit...

Quina poca imaginació tenen alguns. BRRRRR!!!

Jusephus ha dit...

També és la forma de nar més calent.
Ole per la Berta Argelés i la cita tangramil!

jordi ha dit...

Posar-se calent amb un aparell que desprén calor. És d'una lògica brutal!

un miserable ha dit...

citació d'una citació

veig que continues amb el magistral tiqui taca

Anònim ha dit...

I cofois assistim a classes de com funcionen les estadístiques...

Lluc Salellas i Vilar ha dit...

a mi m'agrada fer-ho amb el radiador de la nevera,.....fluix

sirag nabih ha dit...

1 de cada 200? som poquets no?

jo vaig sentir una: 1 de cada 10 futbolistes és gay.

apostes apostes.

Anònim ha dit...

la real de futbol és tal com sona: 11 de cada 10 esportistes es foten fins al cul de tot la nit abans del partit. (els del Madrit compten doble)